Laba diena :)
Taigi, kaip žadėjau, giriuosi savo pačios rinktomis, gamintomis ir ką tik suvalgytomis sraigėmis. Neaprašynėsiu viso to proceso, kurį atlikau, norėdama jomis pasimėgauti. Kam įdomu pasiskaitykite čia ir čia (aš dariau remdamasi šiais patarimais). Jei kas nepasišlykštėsite, tai labai rekomenduoju pabandydi, nes sraigių sezonas nėra ilgas, nuo gegužės iki liepos, taigi dabar pats jo pikas.
Turiu prisipažinti, kad vargu bau ar dar kada tuo užsiimsiu. Pamėginau ir gana. Pliusą savo kulinariniuose ieškojimuose galiu užsidėti. Tiesa, kai visą dieną jas tvarkiau, gaminau ir tik vėlai vakare paragavau, tai buvau nusivylusi viskuo. Matyt nuovargis darė savo. O štai šiandien ramiai, niekur neskubant, visai smagiai ir skaniai jomis pasimėgavau. Tik labai norėjosi visą tą džiaugsmą dar baltu sausu vynu nuplauti, deja, šį malonumą teks atidėti geresniems laikams. O dabar palieku jus mėgautis šiomis keliomis kukliomis foto, kurias padariau, kol mano mažė miegojo. Sėkmės!
P. S. Labai gerus draugus, norinčius paragauti, prašom į svečius ;)
JustinaR
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą