Ieškoti šiame dienoraštyje

2012 m. gegužės 23 d., trečiadienis

Ledai skambiu pavadinimu BANAMANGO!!!

Labas
Šiandien Sofijai pusė metų!!! Ne pusytė, ir ne metukų, o visa pusė metų... Planavau šiai dideliai progai paminėti iškepti tortą, ar, mažų mažiausiai, cupcake'kų. Bet, kad jau tokie karščiai užpuolė, tai pagaminau ledų iš dviejų vienišų, pernokti bebaigiančių mango vaisių ir trijų bananų. Dar šiek tiek įlašinau citrinų sulčių ir viską pagardinau karadamonu. Gavosi toks super indiškas, veganiškas, raw food mylėtojų variantas.

Reikės:
2 gerai prinokusių mango vaisių,
3 prinokusių bananų,
2 šaukštų šviežių citrinos sulčių
Kardamono pagal skonį
  1. Vaisius nuplauname. Nulupame. Supjaustome. Sudedame į dubenį. Sutriname iki vientisos masės. Aš tą dariau blenderiu.
  2. Gautą tyrę paskaniname citrinų sultimis, kardamonu ir gerai išmaišome.
  3. Viską sukrečiame į indą, uždengiame ir dedame į šaldymo kamerą. Po poros valandų ištraukiame ir gerai išmaišome. Vėlgi, maišiau blenderiu. Ir vėl dedame į šaldymo kamerą porai valandų, po kurių dar kartą permaišome ledus. Vėl dedame į kamerą ir lai jie ten dar pabūna geras 3 val. 
  4. Prieš valgant išimkite ledus ir palikite kambario temperatūroje 10 min. Tuomet galėsite ledų šaukštu formuoti kamuolius.


Skanaus!


JustinaR

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą